Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Det som skjer når paret møter barna de skal adoptere får tårene til å trille

Forestill deg at du endelig skal hente hjem dine barn, etter en lang prosess med mye papirarbeid. På veien til målet har det vært mange nerver, tanker og forventninger.

Alt dette er tilfelle for Brandon og Jen. Så når de får møte barna er det vanskelig å holde igjen følelser, tårer og glede.

Vi kan se hvor spente de er allerede før de ankommer adopsjonssenteret. Når de så får se sine etterlengtede og skjønne barn, har de ikke sjans mot tårene som presser seg på. Det blir jubel og det blir store smil – dette er vakkert å se på.

Ved å se på dette øyeblikket forstår man at barna kommer til å få det veldig bra. Man ser at disse foreldrene virkelig bryr seg, og de kommer til å ha en enorm omsorg for barna sine.

Det er så vakkert å se denne typen kjærlighet.

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette