Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren var lei av at sønnen aldri svarer når hun ringer. Da gjorde hun dette.

Denne mammaen blir utvikler fordi hun er lei av at sønnen hennes ikke svarer når hun ringer. Nå som programmet er ferdig, kommer det til å bli andre boller – det er ikke sønnen spesielt glad for.

Applikasjonen fungerer på en fantastisk måte. Moren har muligheten til å skru sønnens mobiltelefon fullstendig av. Ved hjelp av en liten kode slukner mobilen helt. Det fine er at det alltid er mulig å ringe nødnummeret.

Det er også mulig å ringe til foreldrene sine, slik at de kan åpne telefonen igjen. På den måten kan foreldre sikre seg at barna slår på tråden når det er behov for en samtale.

Det tar neppe lang tid når ungdommen ikke lenger kan spille, chatte, eller snakke med venner, før de tar kontakt med mor eller far. Genialt!

Dette må være verdens smarteste mamma. Wow!

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette