Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren vet ikke hvor hun skal gjøre av seg når legen ser på ultralyden og sier dette

Det å skulle få barn er en helt utrolig reise med mange overraskelser. For noen er det dog enda flere overraskelser enn det man skulle tro.

Dette paret er på ultralyd og de gleder seg stort til å bli foreldre. Så sier legen noe som de nesten ikke klarer å tro på.

Moren vet ikke hvor hun skal gjøre av seg eller hva hun skal si.

De skal ikke bare få ett barn, de skal få flere. Denne store nyheten kom brått på, men reaksjonen vi får se i filmsnutten er herlig.

Få med deg reaksjonen!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette