Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Moren føder prematur baby. Så tar sykepleieren ungen og gir den til en fremmed

Hvis babyer fødes for tidlig må de noen ganger bli på sykehuset en stund. Det kan være en stor påkjenning for foreldre. Når moren da blir skrevet ut av sykehuset, må babyen være igjen. Det er da sykepleierne som tar vare på de små.

På flere sykehus i Canada har de startet med et program der babyer får klemmer og kos av fremmede.

Altså. Når mor eller far ikke er tilstede, eller ikke har mulighet til å gi babyen omsorg – da står noen andre klar til å gi barnet akkurat det den trenger.

Disse klemmene har utrolig mye å si for de små.

Se mer om hvordan de gjør dette i filmen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette