Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

Han håner en mørkhudet mann i baren, men når bartenderen sier dette blir han målløs

Kilde: Newsner

En mann gikk inn i en fullstappet bar. Han ser seg rundt og ser en farget mann som sitter i et hjørne.

Mannen går opp til bardisken, snur seg og sier høyt: «Jeg vil by alle her inne på et glass øl, utenom den svarte fyren i hjørnet der borte».

Alle som var tilstede ble glade over nyheten om at de kunne drikke gratis. Når mannen har bestilt sin siste øl, løfter den fargede mannen tommelen sin og sier: «Takk, kompis!»

Rasisten blir overrasket over hans reaksjon, men tenker ikke mer på saken.

Neste kveld returnerer den rasistiske mannen til baren. Også denne kvelden sitter den fargede mannen i hjørnet av rommet.

Igjen går mannen opp til barendisken, snur seg og sier: «Også i dag vil jeg invitere alle her på en gratis øl, med unntak av den svarte mannen i hjørnet».

Igjen ble han møtt av jubel fra folk som fikk nyte mannens generøsitet.

Da han bestilte sin siste øl gjør den svarte mannen som sist. Han løfter tommelen og sier: «Takk, kompis!»

Den rasistiske mannen klør seg i hodet og spør bartenderen: «Hvorfor insisterer den svarte mannen på å takke meg, selv om han er den eneste jeg ikke har kjøpt noen øl til?»

«Tjaaa…», svarer bartenderen. «Han eier denne baren».

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)