Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Se disse menneskene reagere på å høre for første gang

Vi mennesker er en bortskjemt rase. Spesielt oss i den rike delen av Europa. Vi har klær på kroppen, mat i kroppen og leger som tar vare på sagte kropper. De fleste av oss tenker ikke over hvor heldige vi er som har både mat og helse på stell.

Men det er ikke alle som har helsa på stell. Noen mennesker er uheldige og blir født med «feil», for eksempel uten syn, stemme eller hørsel. Eller kanskje mister de disse motorikkene etter hvert.

Slik er det med disse menneskene; på et eller annet tidspunkt i livet, kanskje allerede før livet startet, mistet de hørselen.

Heldigvis finnes det mennesker som jobber med å hjelpe disse menneskene med å få den sansen tilbake. Det er utrolig rørende å se på!

I denne videoen får vi se kvinner, menn og barn høre for første gang og det er virkelig fantastisk.

Jeg måtte tørke noen tårer!

Vis kommentarer

Anbefalt

Bildene viser oss alle trinnene, og det fantastiske resultatet.

Bikers Against Child Abuse International (BACA) passer på at barn som har hatt en tøff oppvekst på nytt kan føle seg trygge.

Det beste utgangspunktet er ofte et hvitt lerret, klart til å formes fullstendig etter eget ønske. Noen ganger bruker man årevis på utformingen, mens man i andre tilfeller ikke… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

En gammel bonde hadde en kone som maste nådeløst på ham. Fra morgen til kveld, og noen ganger utover natta.

Du trenger først og fremst pizzadeig. Legg på det du ønsker. For eksempel: Kjøttdeig, ost, løk og tomat.

Den vanligvis strikte dommeren Simon Cowell gjør ingen unntak for 12 år gamle Shaheen idet han fremfører 20 sekunder av sitt bidrag til konkurransen. Brått blir han avbrutt av… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Johanna Quaas er 86 år, men likevel sprekere enn de fleste av oss.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette