Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Mannen hennes slår. Så dukker motorsykkelgjengen opp og gjør dette

Denne kvinnen og hennes 9 år gamle datter har blitt misbrukt i flere år. De føler seg utrygge. Datteren sliter med redselen på vei til og fra skolen – og hun sliter med å stole på voksne mennesker.

Moren til jenta forteller om hvor nervøs hun er hver eneste kveld når hun legger seg. Hun sier at det er grusomt å møtte føle på usikkerheten rundt hva som kan komme til å skje.

Så dukker en uventet gjeng opp; en motorsykkelgjeng. De kaller seg «BACA», «Bikers Against Child Abuse». De jobber for at barn over hele verden skal kunne føle seg trygge.

En av motorsyklistene sier i videoen at deres jobb går ut på å få barn til å nyte oppveksten slik at de kan vokse opp og alltid være sikre på at det er noen der for dem.

De kjører barna til skolen, henter dem ved skoleslutt og bringer dem trygt hjem. De bruker mye tid på å være sammen med barna og passe på dem så godt de kan.

Alle trenger en gjeng som dette i livet sitt, og alle barn fortjener trygghet.

Vis kommentarer

Anbefalt

Lille Josie har ikke engang rukket å bli to år, men har allerede fått øynene opp for musikalsk underholdning i form av sang akkompagnert med dukker og lek. Her er… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Eldre generasjoner har ikke alltid et like forståelsesfullt syn på ny teknologi som de yngre som nærmest har fått Apple inn med barneskjea. Noen vil kanskje også påstå at dette… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette