Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Mobberne kaller henne feit, men kjærestens ord gjør at de blir helt målløse

Kilde: Twitter / @madisonfaithhh_ via sosharethis.com

Mobbing er aldri greit. Nå som vi bruker mye tid på nettet, ser det ut til å bare bli mer og mer nettmobbing. Flere og flere nettroll. Det er kanskje enklere å slenge fra seg slemme strofer når man sitter godt skjult bak en skjerm. For personen i andre enden kan dette oppleves utrolig sårende og vondt.

Madison opplevde dette, og hennes historie har nå blitt delt mange ganger på nett. Som de fleste andre tenåringer gledet hun seg stort til å dra på skoleball. Hun skulle dra sammen med sin kjæreste. De tok selvsagt bilder sammen, bilder hun i etterkant la ut på Twitter.

Stolt delte hun de fine bildene!

Da var det en som kommenterte: «Oi, han elsker deg virkelig selv om du er feit!»

Kjæresten til Madison hadde også lagt ut bildene på nett. Han viste stolt frem jenta si!

Som utrolig mange andre, fikk også han med seg den stygge kommentaren Madison mottok. Han bestemte seg for å slå tilbake. Det han da skrev fikk hele nettet til å smelte, og mobberen ble trolig målløs.

Han skrev: «Du er ikke feit, kjære! Gud skapte deg kun for meg. Du er perfekt!»

Twitter via sosharethis.com

I etterkant har Madison fått utrolig mange oppløftende ord og kommentarer fra andre på nett som meldte seg på diskusjonen. Heldigvis kan nettet også by på støtte og positive ord.

Kjæresten gjorde dem målløse!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)