Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Lam fra livet og ned. Sykepleieren får sjokk når hun ser hva som har skjedd

I elleve dager hadde hun vært lam fra livet og ned uten at hverken foreldrene eller legene kunne forklare hvorfor. Forbauselsen ble derfor stor når deres datter, Bailey, reiser seg foran sykepleierne som lyn fra klar himmel.

Sykepleierens reaksjon etter å ha sett den mirakuløse friskmeldingen er til å ta og føle på. Et tvers gjennom nydelig eksempel på at sykepleiere har en ektefølt omsorgsfølelse overfor pasientene de behandler. Vi blir vitne til et øyeblikks utbrudd av takknemlighet, glede, medfølelse og overraskelse.

Hatten av for alle sykepleiere, dere gjør en beundringsverdig jobb!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette