Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Han har lagd mat til brannmenn i 15 år – så ser han hva de har gjort her

Da Rob Scandia mistet en nær venn i terrorangrepet 11. september bestemte han seg for å bruke resten av livet på å takke brannmenn som hadde gjort alt de kunne, med livet som innsats.

Han bestemte seg for at han ville lage mat til så mange brannmenn som mulig. Da han startet dette prosjektet begynte han også å skrive ned alle oppskriftene, i håp om at han en dag kunne få gitt ut en kokebok.

Han ville da ha brukt pengene på å kunne varte opp brannmenn ytterligere.

I denne filmen får den gode mannen en overraskelse han ikke kommer til å glemme med det første.

Tårene presser seg på.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette