Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Kvinnen blir nødt til å føde umiddelbart. Så ser de noe skummelt

«Discovery Life» serverer oss mange utrolige historier som dramatiseres og legges ut som videosnutter på YouTube. Denne gangen dreier det seg om en gravid kvinne som plutselig blir nødt til å føde umiddelbart. Fødselen foregår på en restaurant, og lastebilsjåføren som bare hadde stoppet for et måltid blir nødt til å hjelpe kvinnen.

Fødselen starter og alle er stressa. Svetten renner og de kjenner virkelig at de lever. En av dem har ringt etter ambulanse og får oppfølging, råd og hjelp via telefon.

Kvinnen begynner å presse og etter hvert ser de hodet på babyen, men de ser også noe annet. Noe som gjør samtlige av de som er tilstede enda mer redde.

Få med deg den utrolige fortsettelsen!

De oppdaget noe skummelt da de så babyens hode.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette