Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Jenta har ikke sett faren sin på ett år – så sniker han seg innpå henne

Det å være borte fra familien sin over lang tid kan være særdeles utfordrende for begge parter. Savnet kan bli enormt til tider. Spesielt er dette fremtredende for folk i oljebransjen, eller som i dette tilfellet – i militæret.

Faren til andreklassing Imogen Nowak var utstasjonert i Qatar, hundrevis av mil fra hjemme. Der hadde han vært utstasjonert i et helt år, inntil han hadde en overraskelse for datteren sin.

Gjennom skolen tok datteren del i deres hjertevarme gest ved å sende pakker med godteri til militærbataljonen, en gest de tapre personene visste å sette stor pris på.

Her er datteren på skolen mens hun snakker om hvor mye denne innsatsen betyr for de heldige mottakerne. Under talen kommer den svært vakre overraskelsen.

Se den herlige videoen her:

Del gjerne denne gesten videre til familie og kjente. Vi trenger alle å føle oss verdsatt i hverdagen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette