Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Jenta har ikke sett faren sin på ett år – så sniker han seg innpå henne

Det å være borte fra familien sin over lang tid kan være særdeles utfordrende for begge parter. Savnet kan bli enormt til tider. Spesielt er dette fremtredende for folk i oljebransjen, eller som i dette tilfellet – i militæret.

Faren til andreklassing Imogen Nowak var utstasjonert i Qatar, hundrevis av mil fra hjemme. Der hadde han vært utstasjonert i et helt år, inntil han hadde en overraskelse for datteren sin.

Gjennom skolen tok datteren del i deres hjertevarme gest ved å sende pakker med godteri til militærbataljonen, en gest de tapre personene visste å sette stor pris på.

Her er datteren på skolen mens hun snakker om hvor mye denne innsatsen betyr for de heldige mottakerne. Under talen kommer den svært vakre overraskelsen.

Se den herlige videoen her:

Del gjerne denne gesten videre til familie og kjente. Vi trenger alle å føle oss verdsatt i hverdagen.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det som skulle vært en stappfull flygning ble kansellert.

Jentas reaksjon er stor, når hun finner ut at drinken hennes inneholder dop.

Svenske Tomas Ledin har bestemt seg for å overraske, og forhåpentligvis glede. Han stiller seg opp på en t-bane og begynner å synge «En del av mitt hjärta». I… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Rachael Ray er kjent for å gjøre svært store forandringer for gjestene sine. De kommer inn med sitt gamle jeg, og ut fra gardinene med ny frisyre, nye klær… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det å miste et nært familiemedlem er uten tvil noe av det tøffeste man kan gå i gjennom.

Det er nok ikke alle som kunne bodd her.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette