Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foreldrene oppdaget de store merkene på sønnen. Så skjønte de hva som hadde skjedd.

Kilde: Facebook / Joshua Marbury via. Newsner

Alicia Quinney og Joshua Marbury kom hjem til det som må være enhver mor eller far sitt største mareritt. Sønnen deres gråt i senga si, mens barnevakten lå og sov på sofaen. Så oppdaget de det. Ettåringen var full av sår og blåmerker. Det var derfor han skrek.

Joshua Marbury har delt et innlegg på Facebook hvor han forteller følgende: «Jeg holder som regel ting om min familie privat, fordi jeg ikke har noe behov for oppmerksomhet. Men dette er annerledes».

Han fortsetter å fortelle at han for to måneder siden fant ettåringen sin full av sår og blåmerker, og at det var barnevakten som hadde slått sønnen.

«FLERE leger og etterforskere sa at dette kunne tatt livet av ham».

I innlegget forteller Joshua at saken ble henlagt, fordi et lite barn ikke selv kan fortelle om mishandlingen. Dette fikk faren til å se rødt, og han deler nå bildene og historien i håp om at noe skal bli gjort. Han vil ikke godta at noen kan slå et barn og komme unna med det.

Dette er farens innlegg:

I normally keep my matters with family very private cause i dont need the attention. But this is different. TWO months…

Posted by Joshua Marbury on 20. mai 2016

Foreldrene ønsker at vi skal dele historien.

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)