Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foreldrene oppdaget de store merkene på sønnen. Så skjønte de hva som hadde skjedd.

Kilde: Facebook / Joshua Marbury via. Newsner

Alicia Quinney og Joshua Marbury kom hjem til det som må være enhver mor eller far sitt største mareritt. Sønnen deres gråt i senga si, mens barnevakten lå og sov på sofaen. Så oppdaget de det. Ettåringen var full av sår og blåmerker. Det var derfor han skrek.

Joshua Marbury har delt et innlegg på Facebook hvor han forteller følgende: «Jeg holder som regel ting om min familie privat, fordi jeg ikke har noe behov for oppmerksomhet. Men dette er annerledes».

Han fortsetter å fortelle at han for to måneder siden fant ettåringen sin full av sår og blåmerker, og at det var barnevakten som hadde slått sønnen.

«FLERE leger og etterforskere sa at dette kunne tatt livet av ham».

I innlegget forteller Joshua at saken ble henlagt, fordi et lite barn ikke selv kan fortelle om mishandlingen. Dette fikk faren til å se rødt, og han deler nå bildene og historien i håp om at noe skal bli gjort. Han vil ikke godta at noen kan slå et barn og komme unna med det.

Dette er farens innlegg:

I normally keep my matters with family very private cause i dont need the attention. But this is different. TWO months…

Posted by Joshua Marbury on 20. mai 2016

Foreldrene ønsker at vi skal dele historien.

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)