Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Den nyfødte babyen smiler når moren stryker på kinnet - Smud.no
Foto: YouTube

Hun stryker sitt nyfødte barn. Reaksjonen er helt fantastisk

Å få holde sitt nyfødte barn i hendene etter ni lange måneder er kanskje en av de mest fantastiske følelsene i verden – kan jeg tenke meg. Så begynner strevet.

Jeg har hørt fra venner at de første månedene av et barns liv egentlig kun handler om å holde det i live… At det er lite reaksjon å få fra babyen og at det er først når den begynner å bli noen måneder gammel at det blir moro, fordi babyen klarer å fokusere mer på det som skjer rundt seg.

Derfor ble jeg overrasket da jeg så denne videoen, i tillegg til veldig rørt!! Har du sett noe så nydelig?

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette