Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Facebook / Lucy Hellein

Moren fikk sjokk da hun så hva hennes nyfødte sønn holdt i hånden

Kilde: ladbible.com

Det er slik at vi voksne ofte tar et valg på å bruke prevensjon i en periode fordi vi ikke er klare for barn enda. Noen bruker det kanskje hele livet. En kvinne fra USA som brukte spiral fikk seg en stor overraskelse, en hun aldri kommer til å glemme – den kommer nemlig til å følge henne for resten av livet.

Ifølge Nettdoktor er spiral 98-99% sikkert som prevensjon.

Da Lucy Hellein oppdaget at hun var gravid, hadde hun for flere måneder siden satt inn en spiral. Dette var det første sjokket, men det var først da ungen ble født at den virkelige overraskelsen ble avslørt.

Den nyfødte holdt morens spiral i hånda!

Facebook / Lucy Hellein

Her snakker vi om et barn som er fast bestemt på å komme til jorda.

Moren ble nødt til å ta bildet av den nyfødte sønnen og prevensjonsmiddelet han holdt fast i. Nå har bildet blitt delt av ufattelig mange mennesker. Det er ikke så rart, for dette er virkelig utrolig!

For et blinkskudd. Dette var komisk!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)