Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Han fant ut at noen hadde sendt klage om restauranten fordi broren har Downs syndrom

Da en kunde sendte inn klage om restauranten fordi broren med Downs syndrom jobbet på kjøkkenet der, så han rødt.

Det har fått han til å tenke gjennom en del ting. Disse tankene vil han dele med oss.

Ta det til deg. Hør på denne historien, og tenk deg om to ganger før du dømmer noen andre.

Vi har alle mye vi kan lære av dette.

Kilde: Facebook / Alex Ankar via. Tickld

Dette skrev Alex Ankar i et innlegg på Facebook:

Helt siden min far gikk bort, har min lillebror jobbet dag inn og dag ut på «Ankar’s Hoagies» for å sikre at min fars arv drives videre.

Han har gjort alt fra å ta i mot kunder, til å vaske, til å jobbe på kjøkkenet. Han jobber så hardt han kan for å sørge for at virksomheten er en suksess, og han gjør det alltid med et smil om munnen.

Da jeg fikk vite at noen hadde vært frekke nok til å sende inn en klage til den lokale helseinspektøren, fordi en med Downs syndrom jobbet på kjøkkenet i en restaurant han ikke bare er ansatt på, men eier, fikk jeg bakoversveis.

Det får blodet mitt til å koke at det finnes mennesker i denne verden som ikke har en centimeter av godhet i hjertet sitt, som kan få dem til å sette pris på hvilken fantastisk person broren min er.

Det faktum at det finnes mennesker der ute i denne verden som ser mennesker med funksjonshemninger som undermennesker er avskyelig.

Jeg beundrer Andrew sin store evne til å elske absolutt alle…selv folk som ikke fortjener hans godhet.

Han kjenner ikke til hat.

Hvis folk der ute som stadig latterliggjør mennesker med nedsatt funksjonsevne, hadde hatt halvparten av Andrew sin evne til å elske alle, ville denne verden blitt et bedre sted.

Jeg utfordrer hver eneste person som leser dette til å ta ett minutt å legge alle forskjeller og ulikheter til side.

Enten det er evner, rase, seksuell legning, religion, uansett – prøv å sett alt dette til side og prøv å bare elske hverandre.

Stol på meg, verden hadde vært et mye bedre sted hvis alle hadde Andrew sin evne. Han er ikke funksjonshemmet, det er det vi som er.

Elsker deg, gutt.

Alex Ankar.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)