Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hele dagen har datteren ventet på fars hjemkomst. Endelig kommer han, reaksjonen er herlig

Babyer får selvsagt et nært forhold til sine foreldre, men få kan forvente seg denne reaksjonen når de kommer hjem fra jobb eller andre sysler.

Det virker som om det rister i kroppen hennes; av ren glede. Når hun forstår at faren kommer til å løfte henne opp når gleden et klimaks, det er fascinerende å se på.

Selv om denne pappaen helt sikkert har gjort sitt for å få et slikt forhold til datteren, må han føle seg utrolig heldig når det er denne reaksjonen han kommer hjem til.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette