Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En rik kvinne klager til psykologen sin fordi hun er ulykkelig

Kilde: Hrtwarming

En pen kvinne med dyre klær klagde til psykologen sin fordi hun følte at livet hennes var tomt og meningsløst.

Psykologen ropte på den gamle kvinnen som vasket gulvene på kontoret, og så sa han til den rike kvinnen: «Jeg skal spørre Mary her om hun kan fortelle deg hvordan hun fant lykken. Alt jeg vil du skal gjøre er å lytte til henne».

Den gamle damen la fra seg moppen, satte seg på en stol og fortalte sin historie:

«Vel, mannen min døde av malaria og tre måneder senere døde min eneste sønn i en bilulykke. Jeg hadde ingen – jeg hadde ingenting igjen. Jeg fikk ikke sove, klarte ikke spise, smilte ikke til noen og jeg tenkte til og med på å ta mitt eget liv».

«Så, en kveld var det en liten kattunge som fulgte etter meg hjem fra jobb. Jeg syntes synd på denne katten. Det var kaldt ute, så jeg bestemte meg for å slippe kattungen inn. Jeg ga den litt melk, og den slikket skåla ren. Så begynte den å male og gni seg inntil beinet mitt. For første gang på flere måneder, smilte jeg».

«Det fikk meg til å tenke. Hvis det å hjelpe en liten katt kunne få meg til å smile, kanskje jeg kunne bli lykkelig av å hjelpe andre mennesker».

«Så den neste dagen bakte jeg kaker og tok med til en nabo som var syk og lå i senga».

«Hver eneste dag prøvde jeg å gjøre noe fint for noen. Det gjorde meg så glad å se andre smile».

«I dag vet jeg ikke om noen som sover og spiser bedre enn det jeg gjør. Jeg har funnet lykken, ved spre glede til andre mennesker».

Når den rike kvinnen hørte dette begynte hun å gråte. Hun hadde alt det penger kunne kjøpe, men hun hadde mistet det man ikke får kjøpt med penger.

Lykke er ikke en destinasjon. Det er en reise. Det bør handle om hva du er, ikke hva du eier.

Vis kommentarer

Anbefalt

Tagg en person som bør få med seg dette.

Foreldrene fikk beskjed om at deres to år gamle datter trengte hjerteoperasjon for å overleve. Det fikk dem til å tigge etter penger for å få det til. De måtte… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kan gjøre hverdagen bedre for mange mennesker med dette i bakhodet.

Advokaten ved navn Fred Boettcher var på besøk hos sin datter og inntok et ellers vanlig måltid sammen med familien idet han la merke til Brians flotte karisma og medmenneskelighet.

Denne gangen er det Jonathan Jackson som gir oss de nydelige strofene.

Hunden «Pumpkin» vandret gatelangs. Redd, skadet og alene.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)