Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

En mor er ufin med en motorsyklist. Hans respons? Hun får passet sitt påskrevet

Det burde ikke være nødvendig å stadig minne mennesker på dette, men det er det. Ikke døm andre mennesker utifra utseende.

Når en mor dømmer en motorsyklist, har han en helt fantastisk respons. Dette setter henne virkelig på plass, og vi håper at hun har lest det og tatt det til seg.

Så håper vi at hun ikke er like rask til å trekke slutninger om et menneske en annen gang, uten å kjenne dem.

Kilde: Diply

Til familien i rød SUV på Tim Hortons i dag.

Ja, jeg er en stor mann på 125 kilo med motorsykler og kroppen full av tatoveringer. Jeg er sveiser, jeg er høylytt, jeg drikker øl, jeg banner og jeg ser ut som om jeg ville spist opp sjela di hvis du ser «feil» på meg.

Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i 11 år, barna mine kaller meg pappa, jeg er høyskole-utdannet, mamma er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en så fantastisk sønn, mine nieser og nevøer er alltid glade for å se deres onkel Luc, og når min datter brakk armen gråt jeg mer enn hun gjorde. Jeg leser bøker, hjelper mennesker og jeg gjør alt jeg kan for å takke krigsveteraner. Jeg gråt av Armageddon.

Så neste gang jeg smiler og sier hei til din lille jente, og du tar tak i armen hennes og sier: «Nei nei, kjære. Vi snakker ikke med skitne motorsyklister», husk at selv om du sårer mine følelser, så ville denne «skitne syklisten» vært den første til å løpe inn i ditt brennende hus for å redde datters gullfisk, så hun ikke ville blitt lei seg!!!!

Dette er syklistens svar til kvinnen:

Ikke døm en bok etter omslaget.

Vis kommentarer

Anbefalt

Tagg en person som bør få med seg dette.

Foreldrene fikk beskjed om at deres to år gamle datter trengte hjerteoperasjon for å overleve. Det fikk dem til å tigge etter penger for å få det til. De måtte… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kan gjøre hverdagen bedre for mange mennesker med dette i bakhodet.

Advokaten ved navn Fred Boettcher var på besøk hos sin datter og inntok et ellers vanlig måltid sammen med familien idet han la merke til Brians flotte karisma og medmenneskelighet.

Denne gangen er det Jonathan Jackson som gir oss de nydelige strofene.

Hunden «Pumpkin» vandret gatelangs. Redd, skadet og alene.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)