Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

En hjemløs mann tigget penger fra 24-åringen. Ett minutt senere skjer det utenkelige

Kilde: Facebook / Caroline Santana via boredomtherapy.com

24 år gamle Caroline fra Brasil var på vei hjem sent en kveld da hun plutselig oppdaget at hun ikke hadde med seg busskort eller penger. Det var da en fremmed og hjemløs mann henvendte seg til henne og tigget etter penger.

Hun ba ham vente mens hun fortsatte å lete. Hun forsikret ham om at han skulle få noen slanter dersom hun fant pengene sine. Caroline var stresset for at hun måtte gå hele den lange veien hjem. Dette merket den hjemløse mannen.

Så skjedde det noe uventet. Noe som vil bli husket i lang tid.

Mannen spurte: «Hvor mye trenger du for å kjøpe en billett? Jeg har noen mynter jeg kan gi deg!» Caroline trodde ikke det hun hørte. Denne enorme godheten fra en mann som selv nesten ikke hadde noe, gjorde henne målløs.

Caroline ville ikke ta imot pengene hans, og fortsatte å lete i vesken sin. Han insisterte og sa at han ikke kunne la henne gå hjem alene. Akkurat da fant hun busskortet sitt og var klar til å ta farvel med den utrolig snille mannen.

Hun spurte om hun kunne ta et bilde med ham, så hun kunne fortelle hele verden om hvor generøs han hadde vært.

Mannen har et utrolig stort hjerte! Del videre hvis du er enig.

Kommentarer:

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)