Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Læreren finner et brev på pulten sin. Tårene triller når han leser elevens ord

Kilde: Twitter / @mainey_maine via sosharethis.com

Lærere har en viktig jobb. Det er de som bruker aller mest tid sammen med de unge. Sammen med de som skal lære om livet og vokse opp.

Noen lærere gjør litt ekstra inntrykk. Noen gjør ekstra mye for at elevene skal lykkes.

En ung gutt ønsket å fortelle læreren sin hva han hadde betydd. Så han skrev et brev. Nå går det fine og rørende brevet verden rundt.

Dette skrev han til læreren sin:

«Til Mr. J.

Tusen takk for at du er en fantastisk lærer og for at du er så utrolig flink! Dette skoleåret var utrolig gøy, og jeg hadde det så bra på grunn av deg.

Jeg skulle ønske flere lærere var som deg. Jeg kommer aldri til å glemme deg. Jeg ser på deg som en pappa. Jeg har aldri møtt min biologiske far, men det er ok, for du behandler meg som om jeg er sønnen din. Du gjør meg så glad. Du gir meg mat når jeg er sulten og klemmer meg når jeg er trist. Jeg kommer aldri til å glemme deg Mr. J. Jeg er så glad i deg, og jeg kommer aldri til å glemme deg!»

Brevet ble blant annet delt på Twitter.

Nå blir brevet delt og delt på nytt. De aller fleste av oss synes det er viktig at lærere som gjør en god jobb får vite om det. Dette var et utrolig fint og viktig brev. Del gjerne saken videre hvis du er enig.

Mennesker som har gjort noe bra, fortjener å vite om det.

Kommentarer:

Anbefalt

Se på disse to skjønne skapningene som har den mest fantastiske kosestunden sammen på sofaen. Har du sett noe søtere? Neppe. En liten pjokk og en vaktbikkje som virkelig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun bestemte seg for å starte kampen mot kiloene da hun en dag satt fast i en rotasjonsport.

Dette bryllupet skiller seg ut fra alt annet vi har sett.

Vi må tilbake til 1995 da biologer valgte å gjeninnføre ulver som en del av dyreflokken i Yellowstone nasjonalpark. Etter en periode la de merke til at de stod overfor… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vi kommer aldri til å glemme hverken musikken eller mannen.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)