Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Læreren finner et brev på pulten sin. Tårene triller når han leser elevens ord

Kilde: Twitter / @mainey_maine via sosharethis.com

Lærere har en viktig jobb. Det er de som bruker aller mest tid sammen med de unge. Sammen med de som skal lære om livet og vokse opp.

Noen lærere gjør litt ekstra inntrykk. Noen gjør ekstra mye for at elevene skal lykkes.

En ung gutt ønsket å fortelle læreren sin hva han hadde betydd. Så han skrev et brev. Nå går det fine og rørende brevet verden rundt.

Dette skrev han til læreren sin:

«Til Mr. J.

Tusen takk for at du er en fantastisk lærer og for at du er så utrolig flink! Dette skoleåret var utrolig gøy, og jeg hadde det så bra på grunn av deg.

Jeg skulle ønske flere lærere var som deg. Jeg kommer aldri til å glemme deg. Jeg ser på deg som en pappa. Jeg har aldri møtt min biologiske far, men det er ok, for du behandler meg som om jeg er sønnen din. Du gjør meg så glad. Du gir meg mat når jeg er sulten og klemmer meg når jeg er trist. Jeg kommer aldri til å glemme deg Mr. J. Jeg er så glad i deg, og jeg kommer aldri til å glemme deg!»

Brevet ble blant annet delt på Twitter.

Nå blir brevet delt og delt på nytt. De aller fleste av oss synes det er viktig at lærere som gjør en god jobb får vite om det. Dette var et utrolig fint og viktig brev. Del gjerne saken videre hvis du er enig.

Mennesker som har gjort noe bra, fortjener å vite om det.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)