Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

På fem minutter ble hun 70 år eldre. Det ble både søtt og veldig tøft å se på

– Jeg er ikke redd for ekteskapet i seg selv. Det er jeg klar for, slik innleder Tavis dette emosjonelle klippet med forloveden Christy ved sin side.

Da denne filmen ble produsert var det knapt én mnd til bryllupet skulle finne sted, og som en del av forberedelsene til hva som venter dem i årene som kommer ble de tatt med på en aldringsprosess på store mengder steroider.

På få timer ble de sminket og gitt en pekepinn på hvordan de kommer til å se ut som 50-, 70-, og 90-åringer. Det er ikke til å legge skjul på at synet ble en følelsespreget aha-opplevelse.

– Så herlig for oss, at vi kan få sett hvordan dere vil se ut når dere blir så gamle. Vi vil trolig ha gått bort når dere befinner dere i den alderen, skal moren til Christy ha uttalt.

De virker i alle fall både lykkelige og som skapt for hverandre. La oss håpe de får et godt ekteskap.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det som skulle vært en stappfull flygning ble kansellert.

Jentas reaksjon er stor, når hun finner ut at drinken hennes inneholder dop.

Svenske Tomas Ledin har bestemt seg for å overraske, og forhåpentligvis glede. Han stiller seg opp på en t-bane og begynner å synge «En del av mitt hjärta». I… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Rachael Ray er kjent for å gjøre svært store forandringer for gjestene sine. De kommer inn med sitt gamle jeg, og ut fra gardinene med ny frisyre, nye klær… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det å miste et nært familiemedlem er uten tvil noe av det tøffeste man kan gå i gjennom.

Det er nok ikke alle som kunne bodd her.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette