Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: SWNS

Mannen dumpet henne før bryllupet – endret fullstendig på kroppen sin

Da forloveden avbrøt forlovelsen bare måneder før bryllupet fikk Jennifer Atkin (24) fra England en skikkelig knekk. Den bunnløse sorgen medførte en rekke usunne vaner. Aktive helger ble byttet ut med avslappende dager på sofaen med sjokolade og ferdigmat.

De mindre gode vanene førte med seg ytterligere vektoppgang, en endring Jennifer ikke var spesielt fornøyd med.

– Da vi møttes i mars 2011 var jeg stor av størrelse med en vekt på over 90 kg. Kostholdet bestod i stor grad av store porsjoner med pizza eller pasta, samt en stor sjokoladeplate eller andre søtsaker.

SWNS

Hun visste at hun måtte ta grep før det gikk utover helsen hennes.

Høyst motivert meldte hun seg inn på treningsstudio, og byttet om kostvanene til sunne råvarer. Resultatene lot ikke vente på seg. Etter en stund hadde hun gått ned forbløffende femti kg.

Se for en forandring:

SWNS

Den dag i dag sier hun at bruddet er det beste som har skjedd henne da det fikk henne til å evaluere livsstilen hennes med det resultat av bedre helse og en sunnere kroppsvekt.

SWNS

Det er ikke bare rent livsstilsmessig Jennifer har opplevd nye muligheter. Hun har dessuten blitt kvalifisert til en av delfinalene som i neste runde leder til missekonkurransen i England. Vinneren av missekonkurransen blir Englands deltaker i Miss World.

SWNS

Del denne inspirerende historien videre. Vi kan alle klare å endre på de dårlige vanene dersom vi vil!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)