Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Han overhører en fremmed som snakker om Downs. Det får pappaen til å gjøre dette.

Den gråtkvalte pappaen har noe viktig å fortelle oss. Han vil si at Downs syndrom ikke er en sykdom. For denne faren er Downs noe av det vakreste som har skjedd ham. Nå vil han ha vår oppmerksomhet.

Han var på butikken for å leie en film. Der hørte han en sønn spørre sin far hva Downs syndrom er. Faren svarte at det er en sykdom.

Pappaen i videoen sa ingenting da han hørte dette, og det angrer han på nå. Derfor måtte han formidle budskapet via en filmsnutt.

Han blir svært emosjonell når han snakker om dette.

En rørende beskjed fra en god far.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette