Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Døende soldat synger sammen med sønnen, det blir en sterk opplevelse

Soldaten har kreft og er døende. I denne videoen synger han «Tell My Father» sammen med sin sønn. Det hele blir en rørende og sterk seanse.

Mark Weber er soldatens navn. Mark har akkurat fått vite at han bare har noen måneder igjen å leve. Familien hans er knust, og når far og sønn synger sammen, blir det utrolig følsomt. Mot slutten av filmen ser vi hvor vanskelig dette er for sønnen.

Videoen er noen år gammel. Dessverre døde Weber i 2013. Han ble bare 41 år.

Det er vanskelig å holde tilbake tårene når man ser og hører dette. Forhåpentligvis er dette et minne familien kan ta vare på i all tid.

En sterk og rørende video!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette