Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Den kreftsyke bestemoren hadde ingen anelse om hvem som var på vei inn døra

Takket være nyere teknologi får den kreftsyke bestemoren muligheten til å se barnebarnet sitt på vitnemålsutdelingen.

Bestemoren er sengeliggende på sykehuset, og får derfor sett utdelingen live via en datamaskin. Mange studenter ropes opp, og både vi og bestemoren er spente på fortsettelsen.

Deretter tar historien en noe uventet, dog veldig rørende vending. Barnebarnets navn nevnes av konferansieren, og videre kan han fortelle at hun nå befinner seg på en helt annen plass. Han forteller om den kreftsyke bestemoren, og da skjønner vi hva som er i ferd med å skje.

Det blir et tårevått øyeblikk for noen og enhver.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette