Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Datteren spør om han har Alzheimers. Farens svar tar nettet med storm

Alzheimers er ikke bare en grusom tilstand for de som har det, men også for de pårørende. Kvinnen vi ser i denne videoen har en far med Alzheimers. Nylig ble hun spurt av en bekjent om faren hennes vet at han har denne sykdommen.

Da bestemte hun seg for å spørre faren. Hun filmer denne situasjonen. Hun er på besøk hos ham, forklarer hvorfor hun spør, og så spør hun ham om han er klar over at han har Alzheimers og om han vet hva det er. Da reagerer faren på en måte som gjør at datteren ikke klarer å holde tilbake latteren.

Flere vil nok reagere på samme måte som datteren!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette