Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Dra på date med en alenemor? Dette er de 12 grunnene til at det er en god idé

Hun er ofte en kløpper på kjøkkenet, effektiv i hverdagen og flink på å nyte kvalitetstiden når dere endelig har tid for dere selv. Her får du 12 grunner til at den neste personen du dater, burde være en alenemor:

1. Hun er ekstremt omsorgsfull.

Når du har barn er du nødt til å være omsorgsfull. Når du er alenemamma er du nødt til å være utrolig omsorgsfull. Hvis du dater en småbarnsmor kan du være sikker på at hun er den første til å blåse, plastre, kose og snakke med lyse toner.

2. En alenemor er rask og effektiv.

For å få timeplanen til å gå opp er det mange ting som må gå ekstremt fort, og alt må gjøres mest mulig effektivt. Du trenger aldri å bekymre deg for planlegging lenger; det tar alenemoren seg av.

3. Hun sovner fort på sofaen.

Dette tenker du kanskje er en negativ side, men tenk deg om en gang til. Du får stadig muligheten til å se skjønnheten sove – studere henne. Dessuten får du ofte godteri, brus og popcorn for deg selv. Både på kino og hjemme foran Tven.

4. Hun er ansvarsfull og stabil.

Hvis du får tak i en alenemamma er det stor sannsynlighet for at dere kan gå all the way, og litt til. Hun er vant til å ha mye ansvar, så litt fra eller til er ingen sak. Du kan lene deg litt tilbake, mens fruen leder an.

5. Alenemødre kan selvfølgelig lage mat, nydelig mat.

Hun har tatt seg av frokost, lunsj, middag og kveldsmat til mer enn en person i lang tid, og stort sett hver dag. Det betyr at du kan regne med å få de fleste måltider servert; og det kommer til å være godt. Dessuten vil det også være lett å imponere på denne fronten. Hun kommer til å sette pris på at du smører en brødskive til henne.

6. Hun kan det meste.

Hun har mest sannsynlig måttet lære seg å skifte dekk, bytte lyspærer og skru møbler. Dette er enda en ting som er fantastisk på grunn av to ting: 1. Hun fikser det meste selv. 2. Det er utrolig lett for deg å imponere ved å hjelpe til med enkle og praktiske ting.

7. Vår kronprins gjorde det.

Det er aldri feil å gå i fotsporene til en kronprins som Håkon. Vi bør kunne være enige om at han er en smart mann, så å gjøre det samme som han kan være lurt. Håkon og Mette Marit er lykkelige, og det virker som om de har en velfungerende familie. Ta dette som inspirasjon!

8. Selvtilliten vil øke hvis du først blir valgt.

En alenemor tar ikke hvem som helst. Hun velger med omhu. Du må være et forbilde og en god figur å ha med hjem til barna. Hvis du først «blir valg» kan du være fornøyd med deg selv: Da er du en bra person.

9. Det blir mye latter, og det er lett for deg å være morsom.

En mamma er vant til å le av barna sine. De får henne til å smile. Hun er glad i å bli underholdt. Med et par gode vitser, blir du fort populær – både ovenfor henne og barna. Her kan du høste mange ekstrapoeng.

10. Hun er ekspert på å planlegge selskaper.

Hun har arrangert mange bursdager, og gjør alltid sitt ytterste for at det skal bli perfekt. Du trenger aldri bekymre deg for hvordan du skal feire neste runde tall, eller hvordan du skal organisere ting for å be inn til en skikkelig vennekveld. Dette kan hun, og hun kommer til å ta seg av det.

11. Innrøm det. Barn er søte.

Du får en fantastisk pakkedeal. Du får nye lekekamerater. Noen å spille fotball med, noen å lese barnebøker med og noen du kan lære bort kule triks til. Hvis du liker barn, så er det kanskje perfekt å finne en som allerede har noen av det slaget? Da trenger du i hvert fall aldri å dra på sykkeltur alene igjen.

12. Kvalitetstid blir virkelig gjennomført med stor iver og glede.

Det virker som om alenemødre er bedre enn de fleste på å nyte de gode tingene i livet. Når de endelig har tid til kvalitetstid så blir denne tiden virkelig satt pris på. Det vil være lett for deg å ta henne med på ting hun vil sette pris på. Det vil være lett(ere) å gjøre henne glad.

Så nå burde det ikke være noen tvil: Alenemødrene fortjener å bli invitert med på date!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)