Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Da læreren klagde på sønnens oppførsel, ble faren nødt til å lære ham en lekse

Faren hadde mottatt klager fra læreren angående sønnens oppførsel. Sønnen forstyrret lærerens time ved å snakke/bråke. Faren sa til sønnen at dersom han fikk enda en klage, kom han til å bli med sønnen på skolen for å passe på at han oppførte seg bra.

Faren fikk en ny klage…

Sønnen hadde nok ikke ventet at faren faktisk skulle gjøre det han hadde sagt, men faren var fast bestemt på at det var på tide å lære sønnen sin en lekse. Så da sønnen kom inn i klasserommet så han plutselig at faren satt klar ved pulten hans.

Heldigvis kan de le av dette nå i ettertid, men mye tyder på at sønnen kommer til å være stille resten av skoleåret.

Faren lærte ham en lekse.

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette