Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Da jeg skjønte hvorfor kvinnen satt slik på bilen fikk jeg fullstendig sjokk

Denne kvinnen er utrolig modig, hun er tydeligvis ikke så redd av seg. Overvåkningskameraet avslører at en mann prøvde å stjele kvinnens bil. Da hun merket dette, hoppet hun oppå bilen og holdt seg godt fast. Det som skjer videre kan få de fleste av oss til å hoppe noen meter opp fra stolen. Følg med når tyven bestemmer seg for å gå ut av bilen igjen!

Dette kunne gått en helt annen vei enn det gjorde, det ser vi tydelig mot slutten. Heldigvis klarte kvinnen å få bremset bilen sin før det skjedde noen stor ulykke.

Mannen fikk tatt kvinnens veske, penger og mobil – men forhåpentligvis blir han tatt!

Se hva kvinnen gjør her:

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette