Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Da jeg skjønte hvorfor hun har blåmerker, knakk jeg sammen i tårer

Denne modige jenta heter Emma Murphy, og i 2015 la hun ut en video som skulle vise seg å bli ufattelig viktig. Ved å spre denne, kan vi være med på å gjøre en forskjell. Jenta har blitt slått og mishandlet. Man ser tydelige blåveiser/blåmerker i ansiktet. Hun begynner å gråte mens hun snakker om det, men hun synes likevel det er viktig å få fortalt sin historie.

Ved å være åpen rundt slike temaer, kanskje det kan føre til at verden blir litt bedre. Dette budskapet er viktig, derfor bør det deles. Vær gjerne med på å spre Emmas modige ord.

For en modig jente!

Vis kommentarer

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette