Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Budskapet bak dette bildet er så utrolig viktig. Alle burde få med seg dette

Kilde: Facebook / Meddy Bear

Vi har alle vært der. Vi har vært irriterte fordi vi må vente for lenge. Vente for lenge på legevakta, hos fastlegen, på sykehuset. Vi liker ikke å vente, vi blir utålmodige. Vi vil ha hjelp fort.

Selvfølgelig skal vi få den hjelpen vi trenger, men noen ganger er det viktig å huske på at det er noen som trenger den hjelpen enda mer enn oss.

Noen ganger må vi minne oss selv på hvorfor vi må vente.

Bildet under har et viktig budskap. Det ble lagt ut på Facebook med teksten: «Sint fordi du må vente for lenge med å få legehjelp? Tro meg, du vet aldri hvem sitt liv de redder akkurat i det øyeblikket».

Kanskje de redder noen du er glad i?

Budskapet bak bildet er utrolig viktig.

Angry about Medical team because you have waited too much? Believe me you never know who’s life they are saving at that moment! Hope you understand what i am talking about from the picture!

Like Meddy Bear

Posted by Meddy Bear on 2. april 2017

Dette burde alle få med seg.

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)