Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Budskapet bak dette bildet er så utrolig viktig. Alle burde få med seg dette

Kilde: Facebook / Meddy Bear

Vi har alle vært der. Vi har vært irriterte fordi vi må vente for lenge. Vente for lenge på legevakta, hos fastlegen, på sykehuset. Vi liker ikke å vente, vi blir utålmodige. Vi vil ha hjelp fort.

Selvfølgelig skal vi få den hjelpen vi trenger, men noen ganger er det viktig å huske på at det er noen som trenger den hjelpen enda mer enn oss.

Noen ganger må vi minne oss selv på hvorfor vi må vente.

Bildet under har et viktig budskap. Det ble lagt ut på Facebook med teksten: «Sint fordi du må vente for lenge med å få legehjelp? Tro meg, du vet aldri hvem sitt liv de redder akkurat i det øyeblikket».

Kanskje de redder noen du er glad i?

Budskapet bak bildet er utrolig viktig.

Angry about Medical team because you have waited too much? Believe me you never know who’s life they are saving at that moment! Hope you understand what i am talking about from the picture!

Like Meddy Bear

Posted by Meddy Bear on 2. april 2017

Dette burde alle få med seg.

Vis kommentarer

Anbefalt

«En dag må jeg fortelle cellekameraten min i fengsel at jeg sitter inne på livstid fordi min dumme ektemann trodde han var morsom».

I dagens samfunn har vi blitt vant til at alt skal dokumenteres, med enten bilder eller video. Finnes det ikke bilder har det ikke skjedd, er den mentaliteten mange av oss har tilpasset seg. Nysgjerrigheten vår tar overhånd og vi har en konstant lyst til å få oppmerksomhet for de tingene vi ser og opplever.

Minn dine nærmeste på å aldri sitte med beina på dashbordet.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)