Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Facebook/Samantha-Jayne Brady

Hele verden elsker det Christian gjorde for Bob på 95 år

Historien om Christian Trouesdale (18) og Bob Malloy (95) har de siste dagene gått verden rundt etter at Samantha-Jayne Brady publiserte bildet av de to på Facebook-veggen fredag morgen.

Enkemannen Bob hadde nettopp ankommet lavprisbutikken Aldi da Christian vennlig spurte om han trengte hjelp med handlingen.

– Han tok så tak i en handlekurv og hjalp meg med shoppingrunden før han spurte sjefen om han fikk lov til å følge meg hjem, forklarte Bob ifølge The Bolton News.

– Joda, det er i orden, skal sjefen ha sagt.

På vei hjem møtte de på Samantha, en 23 år gammel kvinne som arbeider på det nærliggende serveringsstedet Jons Fish Bar.

– De gikk ikke akkurat fort, men Christian virket så tålmodig og rolig mens han gikk der ved Bobs side med handleposen i hånda. Jeg fikk inntrykk av at de hadde det riktig så trivelig. High five til Christian og Aldi for denne omtenksomme gesten, skriver Samantha på Facebook-veggen.

Bildet har i skrivende stund 286.000 likes, og kan trygt sies å ha blitt en hit på nett.

Enkelte har dog påpekt at dette burde være den største selvfølge, og kanskje ikke ha noen rolle som nyhetsmateriale, men det er uansett er varmt eksempel til etterfølgelse.

Det er ikke alltid så mye som skal til for å glede andre. Man kommer langt med et vennlig smil og en god innstilling.

Vis kommentarer

Anbefalt

Det som skulle vært en stappfull flygning ble kansellert.

Jentas reaksjon er stor, når hun finner ut at drinken hennes inneholder dop.

Svenske Tomas Ledin har bestemt seg for å overraske, og forhåpentligvis glede. Han stiller seg opp på en t-bane og begynner å synge «En del av mitt hjärta». I… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Rachael Ray er kjent for å gjøre svært store forandringer for gjestene sine. De kommer inn med sitt gamle jeg, og ut fra gardinene med ny frisyre, nye klær… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det å miste et nært familiemedlem er uten tvil noe av det tøffeste man kan gå i gjennom.

Det er nok ikke alle som kunne bodd her.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)