Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Getty

En liten jente skal kjøpe seg barbie. Når hun oppdager en trist gutt gjør hun noe utrolig

Nå som det nærmer seg jul er det mange som kjenner på en trang økonomi. Selv om førjulstiden er stressende må vi ikke glemme å se menneskene rundt oss.

En dame som handler inn julegaver er vitne til en god gjerning, og nå deler hun den med oss. La det være en tankevekker og en påminnelse om at den største gleden er å glede en annen.

Kilde: Hrtwarming

Jeg var på handletur for å kjøpe inn de siste julegavene. Jeg var innom en lekebutikk og bestemte meg for å ta en titt på barbiedukker til min niese.

En pent kledd liten jente så også på dukkene, med stor entusiasme og en rull med penger som hun holdt godt i.

Da hun fant en barbie hun likte godt, snudde hun seg mot faren og spurte om hun hadde nok penger til å kjøpe den.

Han svarte: «Ja», men jenta fortsette å lete gjennom dukkene. Hun gjentok spørsmålet sitt hver gang hun fant en fin dukke. Det virket som om det var et slags ritual, en liten lek om du vil.

Mens hun tittet var det en liten gutt som vandret bortover raden og begynte å se gjennom Pokemon-lekene.

Han hadde på seg godt brukte klær. Jakka hans var noen størrelser for liten. Han også hadde penger i hånda si, men det så ut som om det ikke kunne være mer enn rundt femti kroner.

Gutten var også der sammen med sin far, og han tok stadig opp noen Pokemon-leker. Hver gang han tok opp en leke og henvendte seg til faren, måtte faren riste på hodet og si: «Nei».

Jenta hadde endelig funnet sin barbie. En pent kledd og glamorøs dukke. Enhver jente ville elsket denne dukken.

Jentungen stoppet opp og så på utvekslingen mellom far og sønn.

Gutten hadde til slutt gitt opp å plukke opp leker. Isteden hadde han valgt noe som så ut som en bok med klistremerker. Han og faren trasket bortover mot kassa.

Den lille jenta la fra seg barbiedukken igjen og løp bort til seksjonen for Pokemon-leker. Ivrig plukket hun opp leken som lå øverst. Hun snakket med sin far og løp bort til kassa.

Gutten og faren stilte seg bak oss i køen, det så den unge jenta og smilte fra øre til øre.

Etter at jenta hadde betalt for leka hvisket hun noe til butikkdamen. Hun smilte og la posen som inneholdt leken, bak disken.

Jeg hadde betalt for mitt og holdt på med å stable det oppi veska da den lille gutten kom opp til kassadamen. Hun sa: «Gratulerer, du er kunde nummer 100 i dag, du vinner en gave!»

Og med det ga hun ham Pokemon-leken. Gutten stirret med store øyne og sa at det var akkurat den han hadde ønsket seg.

Den lille jenta og hennes far hadde stått ved inngangspartiet og sett på hendelsen. Jenta smilte med tennene sine – det er noe av det søteste jeg har sett i hele mitt liv.

Etterpå sa jenta til faren sin at hun hadde kjøpt noe som gjorde henne glad.

Vis kommentarer

Anbefalt

Eggene skal skilles, og bollen med eggehviter skal inn i kjøleskapet. Imens skal sjokoladen smeltes.

En irriterende situasjon ble fort gjort om til noe man kan le av.

Tannlegene hos Holbæk Kommunale Tandpleje la ut følgende bilde på Facebook for å advare mot konsekvensene av langvarig bruk av smukk.

Svenske Tomas Ledin har bestemt seg for å overraske, og forhåpentligvis glede. Han stiller seg opp på en t-bane og begynner å synge «En del av mitt hjärta». I… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)