Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Viralnova

Babyen holder på å dø, men så skjer mirakelet selv legene knapt trodde på

Dette er en i utgangspunktet gammel historie, men den går aldri ut på dato. Den viser oss hvor mye kraft som finnes i kjærligheten. Den er helt unik, og det er vanskelig å ikke bli rørt.

Historien begynner på et sykehus i Massachusetts 17. oktober 1995. To tvillingsøstre fødes. De får navnene Kyrie og Brielle Jackson.

Kilde: Newsner

Tvillingene kom til verden 12 uker for tidlig og veide ikke mer enn en kilo hver seg. De fikk en hard start på livet, og for mor og far var bekymringene store.

De to babyene ble plassert i hver sin kuvøse. Kyrie fikk raskt kreftene tilbake og vokste seg større og friskere. Det var verre for søsteren hennes, Brielle. Hun sleit med å få puste, hun gråt og skrek, og til tider var hun blå i ansiktet. Det så veldig skummelt ut.

Tilstanden forverret seg. En sykepleier gjorde alt hun kunne for å roe ned Brielle. Hun holdt henne, bysset henne og var der med henne hele tiden. Hun prøvde også å la pappaen hennes holde henne. De trøstet, tørket bort snørr, og sang. De gjorde alt. Ingenting fungerte.

Sykepleieren, Gayle Kasparian, bestemte seg så for å teste ut noe. Det var egentlig i mot sykehusets regler, men hun hadde hørt om tilfeller før, i Europa, der dette kunne ha noe for seg. Gayle la Brielle i søsterens kuvøse.

Nesten med en eneste gang, krøp Brilele opp til Kyrie. Da skjedde det noe utrolig. Hun pustet lettere og ble roligere. Hun sluttet å gråte, og fikk tilbake normal farge i ansiktet.

De neste ukene forbedret helsen seg for tvillingen. Så lenge hun fikk ligge sammen med Kyrie.

Historien hadde altså en utrolig fin avslutning. Det har nå gått 20 år og tvillingene har det fantastisk. Mye tyder på at samholdet dem i mellom er helt unikt.

Beviset på hvor stor betydning en klem kan ha.

Vis kommentarer

Anbefalt

Dette er historien om Noah. Gutten som ble født «uten hjerne».

Publikum ble vitne til en oppvisning i særklasse.

Dette er nesten ikke til å tro.

Den 15 måneder gamle jenta vet akkurat hva som må gjøres.

Det blir et tårevått øyeblikk for noen og enhver.

En eldre mann reiser seg og spør: «Har du ikke lagt igjen noe?»

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette