Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Alle mislikte den døve kollegaen, helt til en mann bestemte seg for å gjøre dette

Kilde: hrtwarming.com

Ifølge hrtwarming.com ble Reddit-brukerne spurt om hvilken kollega som blir mislikt mest, og hvorfor. Det var da denne utrolige historien ble delt.

Mannen fortalte via Reddit, at personen som var dårligst likt på hans jobb, var en døv mann.

Denne historien er en tankevekker.

Dette forteller mannen om situasjonen:

Personen alle hater mest på min arbeidsplass er en døv mann. Jeg har bare jobbet på dette stedet i ett år, men jeg har allerede skjønt at alle de andre synes den døve mannen er den mest egoistiske, hevngjerrige og hatefulle personen som finnes. Alle synes han er en stor drittsekk.

Jeg kan med hånda på hjertet slå fast at han er den mest hardtarbeidende av oss alle. Han drar inn mer penger enn noen andre, og han sløser ikke med ett eneste sekund. Han eier virkelig stillingen han har.

Når det er sagt så blir han helt gal dersom noen gjør noe utenfor rutinene som er satt, han ser ingen av kollegaene sine i øynene og han nøler ikke med å kalle oss andre for late drittsekker.

Etter at jeg hadde jobbet der i en måned, bestemte jeg meg for å lære meg litt tegnspråk. Jeg lærte meg noen få ting, slik at jeg kunne si «god mandag» og spørre hvordan han har det osv. Så begynte jeg å spørre om han kunne lære meg mer, noen enkle ting. Etter hvert ble det til at han lærte meg noen nye ord og fraser på tegnspråk hver eneste dag. Nå kan vi ha ordentlige samtaler sammen.

Det jeg lærte da var at hans sinne hadde blitt til fordi han stadig ble oversett. Han fikk ikke forfremmelser fordi han er døv, folk ville ikke fortelle ham om ekstravakter (som han gjerne ville ha), og ingen ville forholde seg til ham. Samtidig har han sett at folk kommer for sent og tar lengre pauser enn de skal, likevel får de forfremmelser rett som det er. Ingen informerte han om noe som helst, og det opplevdes naturligvis utrolig frustrerende for ham.

Det endte med at jeg ble hans bindeledd. Det førte til at han sluttet å være sint. Han sluttet å krangle med kollegaer. Han kunne til og med få med seg vitsene som ble fortalt, og gjennom meg kunne han være med på vitsingen og komme med morsomme svar og kommentarer.

Nå er det også flere som lærer seg tegnspråk.

Det jeg ikke forstår er hvorfor ingen lot tvilen komme ham til gode. Hvorfor ingen ga ham en sjanse. Kunne de ikke ha tenkt litt på hvor kjipt det må være å ikke kunne høre? Å ikke kunne få med seg ting og delta? Mange av dem har jobbet med denne mannen i over 15 år, uten å lære seg et eneste ord på tegnspråk.

Nylig takket han meg for at jeg hadde vært en god venn. Han sa at det forandret alt. At livet hans ble mye bedre.

Del denne videre hvis du er enig i at man må gi andre mennesker en sjanse!

Kommentarer:

Anbefalt

Husk på dette: Alt er mulig. Du må bare ville det nok.

Denne fantastiske historien ble først publisert på Facebook. Det er en rørende leksjon i at man bør være tålmodig.

Hun holder en liten tale for dem, og ber hundene om å peke ut den skyldige.

Tallet for barnedødelighet er skremmende høyt.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)