Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

9-åringen lar ikke sin funksjonshemning komme i veien for noe. Se hvor han er nå

Ezra Frech er kun 9 år, men når vi får høre han snakke om sine utfordringer virker det som om han har levd lenger enn alle andre. Hans innsikt og forståelse er helt unik.

Han ble født med én finger på den venstre hånda, og et bøyd bein. Da han var to og et halvt år måtte han amputere den delen av beinet. Han hadde igjen en stump av beinet og fikk protese.

Nå får vi se en lykkelig 9-åring som er ekstremt aktiv innenfor sport. Ezra forteller at han har lært seg å være takknemlig for det som er fantastisk i livet hans.

Det handler om innstilling og vilje.

Se hvor den modige gutten er nå!

Vis kommentarer

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette