Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: YouTube

Klar for å miste munn og mæle? Da skal du høre syv år gamle Rehma. Jeg har ikke ord!

Det finnes nesten ikke adjektiver i ordboka som kan rettferdiggjøre det talentet syv år gamle Rehma Marvanne innehar. Med sin fløyelsmyke røst og briljante tonekontroll er hun her å se i sin vakre gospelversjon av «Amazing Grace».

Sangen har for Rhema blitt en måte å finne indre styrke, håp og ro etter at moren gikk bort i 2008 etter lengre tids sykdom.

Kommentarer:

Anbefalt

Latviske Vitalij Vladasovitsj Gratschov (blant de fleste kjent som Vitas) har gjort det stort både som sanger og låtskriver etter at han slo igjennom rundt år 2000.

De aller, aller fleste jenter og kvinner føler ofte at de ikke strekker til. De er ikke gode nok.

I så fall vil vi gjerne vite hvor lang tid du brukte på å finne babyen i bildet.

«Alle dere spesielle mennesker må slutte å blande dere med normale mennesker».

Det finnes de øyeblikk i livet der enkle bagateller vi ser på som tøffe hindringer, nærmest er å regne som en gave sammenlignet med hva andre går igjennom. Vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Det er dags for en dose magi denne gangen i America´s Got Talent. Vi møter magikeren Colin Cloud, som passende nok har valgt å kalle seg selv for nåtidens Sherlock Holmes.

For å lage dette trenger du tomme og klare vinflasker, skjell, sand, bøyelig kobbertråd, stearinlys/telys, og vinkorker.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette