Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Vinis - Smud.no
Foto: YouTube

Denne iskremkafeen har laget den hellige gral av iskrem

Mercer’s Dairy i Boonville, New York, har gjort det ingen har gjort før dem: laget is av vin.

Skal du spise denne isen må du være 21 år eller over for å få kjøpt den, isen inneholder nemlig 5% alkohol – så det er ikke bare vinsmaken som frister!

De debuterte med iskremen i 2007 og har hatt stor suksess med den i årene etter, den har vunnet flere priser verden rundt, og det er ikke så rart. Når du klarer å kombinere to av verdens største gleder (du vet du er enig), så fortjener du alle prisene du kan få!

Foto: Mercer’s Dairy.

Er det mulig å få tak i dette i Norge?

Nam, nam og mere NAM!

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette