Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Han skriver et skilsmissebrev - Smud.no
Foto: Illustrasjonsbilde / Getty

Han skriver skilsmissebrev til kona. Svaret hennes er råbra

Ting er ikke alltid som du tror. Det fikk denne mannen oppleve på verst mulig måte, selv om det skal nevnes at det var veldig fortjent!

Mannen synes ikke han får nok oppmerksomhet fra kona og bestemmer seg for at han har fått nok. Han skriver derfor et veldig ærlig brev til kona der han forteller at han vil skilles.

Men, han er kanskje litt for kjapt ute, for når kona velger å svare han i et eget brev får han servert noen «små» detaljer som kanskje hadde endret meningen hans. Dette er virkelig girl power på høyt nivå!

Kilde: Awesome Quotes

Kjære kone,

Jeg skriver dette brevet til deg for å fortelle deg at jeg forlater deg for alltid. Jeg har vært en god mann for deg i syv år og jeg har ingenting å vise for det. Disse to siste ukene har vært et helvete… Sjefen din ringte for å fortelle meg at du sluttet i jobben din i dag og det var siste dråpen.

Forrige uke kom du hjem og la ikke engang merke til at jeg hadde klippet håret, laget favorittmåltidet ditt og til og med hadde på meg et par helt nye silkeboksere. Du spiste på to minutter og gikk rett og la deg etter at du var ferdig med alle såpeseriene dine.

Du forteller meg ikke lenger at du elsker meg, du vil ikke ha sex eller gjøre noe som binder oss som mann og kone. Enten har du en affære eller så elsker du meg ikke lenger. Uansett årsak, jeg forsvinner for godt.

Din eksmann

PS: Ikke prøv å finne meg. Din SØSTER og jeg flytter til West Virginia sammen. Ha et flott liv!

Kjære eksmann,

Ingenting har gjort dagen min mer enn å motta brevet ditt. Det er sant at du og jeg har vært gift i syv år, selv om du har vært langt ifra en god mann. Jeg ser så mye på såpeseriene mine fordi de drukner ut all sytingen og klagingen din. Synd de ikke drukner det ut helt.

Jeg LA merke til at du hadde klippet håret forrige uke, men det første jeg tenkte var at du så ut som en jente, og fordi moren min har oppdratt meg til å ikke si noe om jeg ikke kunne si noe snilt, lot jeg være å kommentere.

Og når du lagde mitt favorittmåltid må du ha forvekslet meg med min SØSTER, fordi jeg stoppet å spise svin for syv år siden.

Og angående de nye silkebokserne: jeg snudde meg vekk fra deg fordi jeg så at prislappen på 499,- fortsatt hang på og jeg ba om at det var en tilfeldighet at søsteren min hadde lånt 500,- fra meg den samme morgenen.

Etter alt dette elsket jeg deg fortsatt og følte at vi skulle klare å jobbe igjennom det. Så når jeg vant 10 millioner kroner i Lotto sluttet jeg i jobben og kjøpte to billetter til Jamaica. Men når jeg kom hjem var du borte… Alt skjer vel for en grunn.

Jeg håper du får det fullendte livet du alltid har ønsket deg. Advokaten min sier at brevet du skrev sikrer meg fra å måtte gi deg et eneste øre. Så ta vare på deg selv.

Signert, din ekskone; rik som f*en og fri!

PS: Jeg vet ikke om jeg noensinne fortalte deg dette, men søsteren min Carla ble født Carl. Håper ikke det blir et problem.

Vis kommentarer

Anbefalt

Nedslående forskningsresultater om søskenflokken.

De har gjort det igjen – de har skapt unik musikk.

"Du er trolig rundt 15 år gammel, så jeg forventer ikke at du skal være spesielt moden, eller at du vil ha en liten jente på skateboardrampen, for den saks skyld."

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)