Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Hundene ventet i ni måneder på babyen, så var endelig ventetiden over

Vi vet alle hvor frustrerende det kan være å vente på noe, men det sies at den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Det stemmer på en prikk når vi ser hva som skjer i filmsnutten under. Hundene i huset har skjønt at familien skal bli større. De passer godt på matmor sin mage, og venter i spenning.

Etter ni måneder var ventetiden endelig over. De skulle få møte sin nye bror.

Bildene vi får se av familien? Det er til å dåne av. Denne familien kommer til å gi hverandre utrolig mye kjærlighet og omsorg – sånn skal det være.

Vakkert!

Kommentarer:

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette