Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Historien om hunden som ble reddet rører en hel verden

Dette er en rørende historie som forteller oss om møtet mellom en firbeint venn og kvinnen som reddet ham. Kvinnen fant hunden i skogen etter en bilulykke. Hunden var utsultet og drakk vann fra sølepytter. Kvinnen tok med seg hunden og ga ham kjærlighet, mat og omsorg.

Men en dag ville den firbeinte vise henne noe. Han tok henne med seg tilbake til stedet hun fant ham, til stedet der bilulykken hadde skjedd. Der fant kvinnen mange ting som hørte til hundens tidligere eiere. Det var tydelig at hunden ville noe med dette.

Det som skjer videre varmer utrolig godt i hjertet! Se resten i filmsnutten under.

En rørende historie.

Kommentarer:

Anbefalt

Det kan hende naboen kommer til å grøsse.

Like perfekt som pikekyss blir det riktignok ikke, men blandingen av melis og eggehvite hun ruller til små baller før hun «steker» de i microen, ser likevel munndryppende deilig… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

20 uker ut i svangerskapet fikk Shellie Tucker beskjed om at hun ventet tvillinger. Samtidig kom en enda mer sjokkerende beskjed.

Kanskje finner du deg selv stående i ny leilighet, thaimaten fra den lokale shappa er hentet, og du ønsker et glass vin til maten. Det er bare ett problem… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Denne kreative og oppfinnsomme mannen fra Los Angeles har et stort ønske om å gjøre noe for hjemløse.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette