Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Hundeeiere advares mot brutale handlinger

Vi er mange som elsker kjæledyrene våre over alt på jord. De blir som en naturlig del av familien med sitt uskyldige, vakre vesen. Utenkelig er det derfor at noen mennesker vil uskyldige dyr vondt.

Et eksempel på dette kan vi lese i tyske medier der en person skal ha lagt ut pølsebiter med barberblader.

Frankfurter Neue Presse skriver at lokalt politi fant hele 10 pølsebiter med barberblader. Resultatet av å spise en slik pølsebit kan for en hund eller katt være fatalt. I verste fall kan dyret dø.

Ingen dyr skal heldigvis ha blitt skadet av pølsebitene, men politiet ønsker at folk er på vakt for å unngå tragiske hendelser.

Også her til lands har vi sett tilfeller av lignende ondskapsfulle handlinger. NRK skrev i 2017 om hundeeier Tom Kristian Knagenhjelm som da hadde funnet en kjøttpølse full av rustne spiker.

På Facebook kunne flere fortelle om lignende hendelser:

– Jeg har hørt at folk har funnet slike pølser flere ganger. Men også andre ting som trolig er ment å skade hunder. For noen måneder siden måtte en hund avlives i Trondheim, etter å ha spist en kjøttbit tilsatt rottegift.

Det å spise mat med skarpe metallgjenstander kan gi store innvendige skader. Hold øynene åpne for mistenkelig mat i veikanten.

Del gjerne denne viktige advarselen videre. Vi har ingen firbeinte venner å miste.

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)