Seksjoner:

© 2020 - Mita Media

Foto: YouTube

Gutten står i fare for å bli angrepet av alligatorer. Pus vet hva den må gjøre

Vi er mange katteelskere i det ganske land, og her skal jeg gi deg enda en grunn til å elske de fryktløse pusene som fyller oss med så mye kjærlighet.

Episoden ser ut til å ha funnet sted i USA der alligatorene kan bli opptil 350 kg og fire meter lange. Disse imponerende faktaene skremte dog ikke den modige pusen som gikk til angrep da alligatorene nærmet seg det som muligens var kattens familie.

Ingenting ser ut til å rikke den sterke katten som holdt angrepsposisjonen gjennom hele episoden. Heltemot på sitt aller beste.

Kommentarer:

Anbefalt

Misa Minnie er ikke mer enn syv måneder gammel. Filmsnutten gir inntrykk av at hun har levd i en årrekke. Hunden kan utrolig mange triks, og imponerer stort. Når du… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Hun var ikke eldre enn syv år da hun først la sine første grunnsteiner for det som senere skulle vise seg å bli en meget imponerende karriere.

Det kan være både frustrerende og gøy å se seg selv i speilet. Uansett må det til – i hvert fall for oss mennesker.

Den 12 år gamle jenta imponerer stort.

Man kan si mangt om materialitiske ting, men de gir ikke den samme ektefølte gleden som varme og omtanke fra dyr man bryr seg om. Da denne kvinnen fortalte til… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Moren til Joey visste at han var annerledes fra han var noen år gammel. Som 7-åring fikk han beskjed om at han var autist.

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette