Seksjoner:

© 2019 - Mita Media

Foreldrene viste bildet av sekslingene. 34 år senere viser de et nytt familiebilde

For 35 år siden nådde en helt spesiell hendelse pressen i Liverpool, England. Janet og Graham Walten hadde fått sekslinger, alle friske og raske.

Paret hadde prøvd å få et barn i lange stunder. De hadde prøvd alle mulige metoder uten å lykkes. De hadde derimot ikke mistet håpet, og bestemte seg for å prøve én siste gang.

Skuffelsen fra de tidligere forsøkene kan ikke engang sammenlignes med lykken de følte da resultatet fra det siste forsøket ble klart. Ikke bare var Janet blitt gravid, hun ventet sekslinger!

Spenningen var til å ta og føle på for de kommende foreldrene.

Desember 1983 kom Walton-søstrene til verden, alle velskapte. Navnene deres lyder som følger: Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie og Sarah.

Bare åtte uker inn i svangerskapet anbefalte legene at Janet tilbrakte resten av tiden frem mot fødselen på sykehuset. Dette for å øke sjansen for å få seks velskapte barn.

De hadde bare måneder på å gjøre klar hus og øvrige forberedelser for å kunne gi sekslingene så gode levekår som overhode mulig. Det ble utfordrende, men de gjorde det de kunne. Janet forteller at både hun og mannen sov veldig lite under barnas to første leveår. Ofte var det kun snakk om et par timer per natt.

Til tross for at dette ble hardt i lengden ser de tilbake på denne tiden med glede.

– Jeg elsket de årene høyt. Det er dog vanskelig å rangere en livsfase mot en annen, forteller far Graham.

Janet legger til:

– Ja, de to første årene var nesten som å leve i en slags «tåketilstand». Det eneste jeg angrer på er at det ikke var mer tid til å nyte denne perioden.

Årene gikk og søstrene beholdt sitt tette bånd. I 2014 ble Sarah den første til å bringe et barn til søskenflokken. Janet og Graham ble besteforeldre til en vakker liten jente med navn Jorgie.

Daily Mail / Dan Goldsmith Photography

Da er det bare å ønske familien det aller beste i tiden som kommer. Trolig er det flere barnebarn på vei i årene som kommer!

Vis kommentarer

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)