Seksjoner:

© 2021 - Mita Media

Foto: Illustrasjonsfoto / Bigstock

Bruker du lang tid på å komme deg ut av senga? Da er du smart

Kilde: redonline.co.uk, unilad.co.uk og esquire.co.uk

Mange mener at det finnes to typer mennesker: De som står opp så fort ringeklokka lager lyd, og de som har godt over ti ulike alarmer – og som elsker å slumre.

Hvis du hører med til den sistnevnte kategorien har du sikkert opplevd at morgenfugler mobber deg for at du bruker lang tid på å komme deg ut av senga. I så fall har vi en god nyhet til deg. Nå har du endelig noe å slå i bordet med. En ny studie viser nemlig at personer som bruker lang tid på å komme seg opp om morgenen, er både de smarteste og de lykkeligste blant oss. Så det så!

Glad i å dra dyna opp til nesetippen når klokka ringer? Les videre!

Illustrasjonsfoto / Bigstock

Slumring er et tegn på intelligens

Ifølge esquire.co.uk heter studien «Why Night Owls Are More Intelligent», og den slår fast at det å selv ha kontroll over når man legger seg og når man står opp, er et tegn på intelligens. Det hevdes at de som slumrer, har klart å tilpasse seg en ny måte å leve på, og en ny måte å «sove på». Altså er de smarte!

Det er lurt å høre på kroppen

redonline.co.uk skriver at studien peker på at mennesker som lytter til kroppen når alarmen ringer, og kjenner på om de trenger å sove litt mer eller ikke, er bedre på å takle utfordringer og problemer på egenhånd.

De lykkeligste står opp etter åtte

Ifølge unilad.co.uk finnes det en studie fra «The University of Southampton» som sier at mennesker som legger seg etter elleve, og står opp etter klokka åtte om morgenen, tjener mest og har en lykkeligere livsstil.

Dette er gode nyheter for alle som liker å slumre. Kjenner du noen?

Kommentarer:

Anbefalt

«Hermegåsa» er en irriterende, men likevel festlig lek som kanskje er best kjent hos de aller minste. Vi som begynner å dra på åra, husker den fra barndommen. Selv om… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Har du hørt om uttrykket «Overdose av søthet», kanskje først og fremst brukt i engelske sammenhenger? Denne pusen matcher uttrykket perfekt der den ligger på sofaen og sakte strekker… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)