Seksjoner:

© 2018 - Mita Media

Foto: YouTube

Denne kjente Queen-låta har vi hørt mange ganger, men aldri på denne måten

Bohemian Rhapsody av Queen er sunget og covret i alle land og av utallige mennesker. Vi lar oss imponere på nytt og på nytt. Det gjør vi også av denne versjonen.

Når koret virkelig gir på, er det vanskelig å holde seg i ro. Med musikken tar de tak i oss, og vi kjenner på følelsene ordene gir oss.

Det har lenge vært diskutert hva sangen egentlig handler om. Mange mener at det dreier seg om vokalistens personlige problemer.

Det britiske rockebandet Queen har gitt oss veldig mange gode musikkopplevelser, og det virker som om vi skal få leve med deres musikk i lang tid fremover. Det er vi glade for.

Når koret løftet hodene sine og begynte å synge, kom gåsehuden fort!

Vis kommentarer

Anbefalt

Når du har laget blandingen slik som i videoen, er det bare å finne frem et telys.

Det er ikke akkurat noen nyhet at sukker og søtsaker skader tennene våre. Det har blitt et stort problem at vi drikker altfor mye brus.

Dette må være dagens, kanskje ukas, morsomste video. Er du glad i babyer og hunder, kommer du til å elske denne snutten. if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); } Babyen begynner å presse og etter hvert gjør den…

En to år gammel gutt ved navn Theodore “Ted” McGee døde av at en kommode ramlet og knuste ham. Dette skjedde i februar 2016. Siden den gang har vi… if ( windowWidth < 500 ) { document.write(''); }

Vil du ha flere saker som denne?

Lik oss på Facebook for daglige oppdateringer :)

Likte du denne videoen?

Del gjerne med vennene dine :)

Del på Facebook Del på Facebook

Nei takk, lukk dette